miercuri, 14 iulie 2010
Clatite picante cu peste
Ingrediente:
6 - 8 clatite
100 g cascaval
2 oua fierte tari
1 scrumbie
400 ml lapte
unt
verdeata tocata
piper macinat
Mod de preparare:
Se prepara 6 - 8 clatite din ou, faina, lapte dulce si un praf de sare.
Se curata pestele de oase, se trece prin masina de tocat, se pune intr-o farfurie adanca si se amesteca cu 100 g cascaval sau svaiter ras, piper, verdeata tocata si o lingura de unt. Se toaca ouale marunt si se pun peste amestec, se leaga cu miezul de la o felie de paine inmuiat in lapte dulce, apoi se umplu clatitele care se ruleaza si se pun intr-o forma unsa cu ulei; se acopera cu restul de lapte dulce si se introduce forma in cuptorul cald timp de 30 de minute. Se servesc calde sau fierbinti, alaturi de castraveti murati in otet.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu