Ingrediente:
6 - 8 clatite
100 g cascaval
2 oua fierte tari
1 scrumbie
400 ml lapte
unt
verdeata tocata
piper macinat
Mod de preparare:
Se prepara 6 - 8 clatite din ou, faina, lapte dulce si un praf de sare.
Se curata pestele de oase, se trece prin masina de tocat, se pune intr-o farfurie adanca si se amesteca cu 100 g cascaval sau svaiter ras, piper, verdeata tocata si o lingura de unt. Se toaca ouale marunt si se pun peste amestec, se leaga cu miezul de la o felie de paine inmuiat in lapte dulce, apoi se umplu clatitele care se ruleaza si se pun intr-o forma unsa cu ulei; se acopera cu restul de lapte dulce si se introduce forma in cuptorul cald timp de 30 de minute. Se servesc calde sau fierbinti, alaturi de castraveti murati in otet.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu