RSS

sâmbătă, 20 martie 2010

Omleta cu resturi de friptura


Ingrediente:
4 oua
150 ml lapte dulce
150 ml ulei
2 felii de salam
2 felii de costita afumata
2 felii de friptura rece
1 lingurita de bulion
1 lingurita de faina
verdeata tocata

Mod de preparare:
  Resturile de carne se taie felii subtiri si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei. Se coloreaza cu o lingurita de bulion si se presara cu verdeata tocata.
 Se bat ouale intregi cu o lingurita de faina presarata treptat pentru a nu se face cocoloase, se subtiaza cu laptele dulce, dupa care se prajeste in uleiul ramas. Omleta se intoarce cu atentie, ca sa nu se rupa, apoi se pune pe un platou si se acopera cu amestecul de carne, sarat si piperat dupa gust. Omleta se ruleaza si se taie felii groase.
Poate fi servita alaturi de cartofi prajiti. Langa ele se pun legume de sezon sau castraveti murati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu