RSS

duminică, 19 decembrie 2010

Macaroane cu carne


Ingrediente:
300 g macaroane
300 g carne tocata
1 ou
2 cepe
50 ml ulei
50 g unt
100 ml sos de rosii
verdeata tocata
piper macinat
sare


Mod de preparare:
  Se pun macaroanele in apa clocotita si se fierb timp de 20 de minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg bine.
 Carnea tocata se caleste cu doua cepe tocate marunt si o cescuta de ulei. Cand carnea nu mai are sos, se ia cratita de pe foc, se adauga oul, se sareaza si se pipereaza amestecul, se pune verdeata tocata si se amesteca bine.
 Intr-o forma unsa cu unt, se pun macaroanele amestecate cu carnea astfel pregatita, se introduce forma in cuptorul incins si se lasa jumatate de ora. Se acopera mancarea cu sosul de rosii, se mai tine in cuptor cateva minute, apoi se stinge focul.
 Mancarea se serveste calda.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu