vineri, 1 octombrie 2010
Coltunasi cu carne
Ingrediente:
100 g carne rasol fiarta
1 ou
1/2 coaja ou plina cu apa rece
faina cat cuprinde
sare (pt aluat)
1 ceapa mica
1 ;omgira de imt
1 lingurita bulion
Mod de preparare:
Se sparge oul, se adauga o jumatate de coaja plina cu apa rece, se amesteca, se pune putina sare si se cerne deasupra faina. Se framanta un aluat potrivit de tare, care se intinde imediat sub forma de foaie. Se taie foaia in patrate cu latura de 4 cm, se pune umplutura pe un colt, se lipesc patratele in triunghi, apoi se pun apa care clocoteste.
Umplutura se pregateste din carne tocata, in amestec cu ceapa si un praf de sare, calite in putin ulei. Cand umplutura nu mai are sos, se ia cratita de pe foc si se raceste, dupa care se foloseste.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu