vineri, 5 martie 2010
Salata de orez cu legume
Ingrediente:
1 ceasca de orez
2 rosii mari
2 ardei grasi
1 lingura de mustar
sare
1 ou fiert
1 ceapa
piper macinat
1 lingura de otet
3 linguri de ulei
verdeata
Mod de preparare:
Orezul curatat si spalat in mai multe ape se pune la fiert in apa cu sare. Se scoate cand este fiert, se spala in apa rece, se scurge bine si se pune intr-un castron adanc. Se toaca ceapa si se amestica peste orez si se face un sos din: mustar frecat cu ulei, otet si piper macinat, care se toarna peste orez. Cand este omogen, amestecul se pune pe un platou, se orneaza cu felii de rosii, felii de ardei gras si rondele de ou fiert tare.
Se presara deasupra verdeata tocata si se lasa salata la rece. Se serveste in aceeasi zi.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu