RSS

vineri, 5 martie 2010

Salata de andive cu carne de pasare


Ingrediente:
4-5 andive mijlocii
un piept de pui fiert
1 ou
1 ceasca de ulei
sare
1 gogosar murat
1 lingurita de mustar
1/2 lamaie
1 lingura de smantana

Mod de preparare:
Se toaca carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adanc. Se pregatesc andivele ca in reteta anterioara, se taie felii groase de 1 cm si se pun peste carne. La fel se procedeaza si cu gogosarul. Amestecul se omogenizeaza si se sareaza, apoi se acopera cu maioneza.
Maioneza se pregateste din galbenusul crud, peste care se pune mustarul, zeama de la jumatate de lamaie si uleiul turnat incet. Salata se aseaza pe un platou, se orneaza cu felii de gogosar murat si se serveste imediat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu