RSS

vineri, 5 martie 2010

Gustare studenteasca


Ingrediente:
4 cartofi mari fierti in coaja
200 g carne macra
1 ceapa mare
1 ceasca de ulei
usturoi
sare
boia dulce
piper macinat
4 oua

Mod de preparare:
Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mici; la fel se procedeaza cu carnea care a fost fripta sau fiarta mai inainte. Se pun sa se caleasca impreuna cu o ceapa tocata marunt si o ceasca mica e ulei. Se lasa la foc mic pana cand cartofii se rumenesc usor, apoi se adauga usturoiul pisat, sarea si piperul. Se coloreaza amestecul cu boia de ardei si se mai lasa acoperit cateva minute. Se bat ouale, se rastoarna peste amestec, se lasa sa se inchege ouale si se trage cratita de pe foc. Se serveste imediat, asezata pe un platou si taiata felii groase. Gustare se asorteaza cu rosii intregi, castravete cerde si ardei gras.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu