RSS

vineri, 19 martie 2010

Oua umplute cu ficatei de pasare


Ingrediente:
6 oua
4 ficatei fierti de pasare
1 lingurita de mustar
verdeata tocata
piper macinat
sare

Mod de preparare:
 Ouale se fierb in apa cu sare, se tin cateva minute in apa rece, se scot si se curata de coaja. Se taie pe lung, in doua parti egale. Galbenusurile se pun intr-o farfurie adanca, se sfarama bine, se amesteca cu ficateii de pasare fierti si tocati marunt, cu verdeata tocata si o lingurita de mustar. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se umple jumatatile de albus cu el. Ouale se aseaza pe un platou ornat cu frunze de salata sau andive, iar in sezon cald, cu jumatati de rosii si ardei gras. Dupa gust, ele pot fi servite alaturi de ficatei de pasare preparati in sos de vin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu