RSS

vineri, 19 martie 2010

Omleta cu cartofi


Ingrediente:
6 oua crude
1/2 cartofi
4 rosii
1/2 kg cartofi
1 ceasca de ulei
2 ardei
piper macinat
sare

Mod de preparare:
 Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mare. Se spala in mai multe ape, se scurg in prosop curat si se lasa deoparte.
 Sase oua se bat bine cu sare, piper macinat si o ceasca de apa rece. Cand ouale arata ca o spuma, se adauga cartofii, se mai bate amestecul un minut si se rastoarna in tigaia cu ulei incins. Omleta se intoarce cand s-a rumenit pe o parte, trecand-o in alta tigaie. Se face la foc mic. Cand s-a rumenit, se scoate pe un platou, se ruleaza, se taie felii si se serveste cu jumatati de rosii sau de ardei gras.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu