sâmbătă, 20 martie 2010

Omleta cu piept de pasare

Ingrediente:
4 oua
200 ml lapte
100 ml ulei
1 piept de pasare fiert
1 lingura de smantana
1 lingurita de faina
verdeata tocata
piper macinat
sare

Mod de preparare:
 Se face o omleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina si laptele fac omleta mai spornica si in acelasi timp o fac pufoasa. Omleta se prajeste in ulei incins, dupa ce amestecul de oua, faina si lapte s-a sarat si s-a piperat dupa gust, apoi se scoate pe un platou.
 Umplutura din piept de pasare se pregateste astfel: carnea se fierbe bine in apa cu putina sare. Se scoate, se toaca marunt cu un cutit acutit, se amesteca cu o lingura de smantana si verdeata tocata. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se pune deasupra omletei. Se ruleaza incet, se taie omleta felii groase.
 Se serveste calda alaturi de rosii intregi si ardei gras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu