joi, 4 martie 2010

Ciuperci umplute cu carne

Ingrediente:
100 g carbe tocata
4-5 ficatei de pasare
1 ceapa mica
1 ou crud
250 g ciuperci
1 lingura de smantana
verdeata tocata
1 lingura de unt
sare
piper macinat

Mod de preparare:
Se aleg ciuperci albe cu palaria adanca, se spala in mai multe ape, trecand cu mana usor peste lamele, se scot coditele si se lasa sa se scurga bine. Coditele se toaca marunt si se pun peste amestecul de carne, ou, verdeata tocata si ficatei de pasare fierti si taiati felii subtiri. Amestecul se caleste pe foc mic, apoi se umple ciupercile.
Se unge o forma cu unt, se aseaza ciupercile in forma, se tin in cuptorul fierbinte jumatate de ora, dupa care se scot, se pun pe un platou, se asorteaza cu ficatei de pasare rumeniti in unt si se servesc imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu