joi, 4 martie 2010

Clatite umplute cu ciuperci

Ingrediente:
6-8 chifle
100 g ciuperci
verdeata tocata
1 ou crud
1/2 lamaie
1 lingura smantana
1 cana de lapte
sare
piper macinat
1 lingura de unt

Mod de preparare:
Se curata ciupercile de partea care a stat in pamant, se spala in mai multe ape si toaca marunt.
Se taie capacele de la chifle, se inmoaie in lapte dulce si se golesc de miez. Dupa ce au stat in lapte, chiflele se storc usor, apoi se aseaza pe o forma unsa cu unt si se umple cu amestecul de ciuperci, ou, smantana, verdeata tocata si zeazma de lamaie. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust. Daca nu este bine legat se adauga si miezul de la o chifla in amestec. Chiflele astfel pregatite se introduc in cuptor si se tin la foc tare timp de jumatate de ora. Se scot cand sunt usor rumenite. Se servesc calde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu