RSS

joi, 4 martie 2010

Chifle umplute cu spanac


Ingrediente:
6 chifle proaspete
1/2 spanac
2 linguri de unt
1 lingurita de faina
1 cana de lapte
1/2 lamaie
100 g branza sarata sau cascaval
sare

Mod de preparare:
Se alege spanacul, se spala in mai multe ape, apoi se pune in apa care clocoteste si se tine pe foc 10 minute. Se scoate, se toaca marunt, se pune in cratita emailata, cu o lingura de unt, sare si un sos facut din faina si patru linguri de lapte dulce. Se scade pe foc mic pana cand spanacul este bine legat.
Chiflele se taie la un capat, se scoate miezul, se inmoaie in lapte si se umple cu spanac. Se unge o forma cu o lingura de unt, se aseaza in ea chiflele la distanta unele de altele, apoi se tin in cuptorul incins, o jumatate de ora. Peste chifle se rade cascaval inainte de a le introduce in cuptor. Se servesc calde.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu