duminică, 19 decembrie 2010

Macaroane cu ciuperci

Ingrediente:
300 g macaroane
200 g ciuperci
200 g cascaval
50 g unt
50 g sos de rosii
piper macinat
sare


Mod de preparare:
  Se fierb macaroanele in apa cu sare timp de 30 de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Se lasa deoparte, timp in care se pregatesc ciupercile.
 Se curata ciupercile de partea tare, se spala in mai multe ape, trecand cu mana de lamele, se taie felii subtiri si se pun intr-un vas emailat sa se caleasca cu o lingura de unt si un praf de sare.
 Dupa ce s-au inmuiat bine, se amesteca ciupercile cu macaroanele scurse, cu telemea rasa si cu un paharel sos de rosii.
 Amestecul se toarna intr-o cratita unsa  cu o lingura de unt, care se introduce in cuptor sau se tine pe plita la foc mic. Mancare se scade bine si se serveste calda. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu