Ingrediente:
1/2 kg cartofi
4 fire de ceapa verde
4 fire de usturoi
sare
1 ceasca de ulei
1 salata verde
piper macinat
2 oua fierte tari
2 linguri de otet
verdeata
Mod de preparare:
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa calda cu putina sare. Cand au fiert, se scot, se curata de coaja, se taie felii subtiri cat sunt calzi, se stropesc cu doua linguri de ulei si se lasa sa se raceasca.
In acest timp se toaca ceapa, usturoiul si salata, se pun peste cartofi si se amesteca. Restul de ulei se amesteca cu otet, sare si piper macinat, iar sosul obtinut se adauga peste cartofi. Intr-un castron adanc se aseaza cateva frunze de salata sprijinite de peretii vasului, se pune salata, se orneaza cu felii de ou fiert tare si se serveste in aceeasi zi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu