marți, 13 iulie 2010

Clatite umplute cu ciuperci

Ingrediente:
500 ml lapte
200 g ciuperci
1 cana sos alb picant
1 ou
1 lingura de unt
1 lingura de bulion
faina (cat cuprinde)
piper macinat
sare

Mod de preparare:
  Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie feliute subtiri, dupa care se pun intr-un vas emailat impreuna cu o lingura de unt, sa scada bine. Cand sunt aproape gata, se pune putina apa peste ele, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se ia apoi cratita de pe foc si se lasa sa se raceasca.
 Se fac clatite din ou, faina, lapte dulce si un praf de sare. Se umple cu ciuperci scazute bine si se pun intr-o forma unsa cu unt. Se acopera cu o cana de sos alb, piperat dupa gust si acrit cu putina zeama de lamaie. Se poate folosi sos picant de rosii in locul sosului alb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu