joi, 4 martie 2010

Rosii umplute cu cruditati

Ingrediente:
2 oua fierte tari
200 g sunca alba
6 rosii mijlocii
2 linguri de verdeata tocata
miezul de la 2 salate verzi
1/2 lamaie
2 linguri de ulei
sare
usturoi

Mod de preparare:
Se spala rosiile, se scobesc cu un cutit ascutit si se lasa sa se scurga.
Intr-un vas adanc se taie sunca felii subtiri, se amesteca cu ouale taiate felii, cu salata verde tocata marunt si miezul de la doua rosii. Se sareaza amestecul si se condimenteaza cu usturoi tocat marunt sau cu piper macinat. Se stoarce zeama de la jumatate de lamaie peste amestec, se pune ulei si se omogenizeaza, amestecand usor. Se umple rosiile, se pun pe un platou, se tin la rece cateva ore dupa care se servesc intregi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu